JEDNA CIGLA, NOVI HRAM: Pomozimo izgradnju hrama Svete Trojice na Vračaru!

Autor:

Vesti

28.11.2018

12:31 >> 12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovi na izgradnji hrama Svete Trojice na Vračaru uveliko traju, a svi građani su pozvani da svojim malim doprinosom pomognu završetak ovog velelepnog hrišćanskog zdanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Srbija Danas
Dr Ioana Batsialou

Izgradnja nove crkve Svete Trojice u Beogradu otpočela je posle mnogo decenija iščekivanja. Ovu akciju pod nazivom "Jedna cigla novi hram" već je podržao veliki broj građana koji žele da na neki način utvrde temelje budućim generacijama.

Među najvećim ktitorima i inicijatorima akcije "Jedna cigla novi hram" je i dr Ioana Batsialou, velika dobrotvorka koja je odlikovana najvećim priznanjem Srpske pravoslavne crkve, ordenom "Svetog Save".

Žiro-račun za pomoć

Ukoliko želite da donirate za izgradnju Hrama Svete Trojice na Vračaru, uplatu možete izvršiti na broj žiro-računa: 205-58219-31
Poziv na broj: 230013

- Veliki je blagoslov i sreća da čovek učestvuje i bude deo zidanja božijeg hrama. Crkva je mesto susreta sa živim bogom, mesto našeg međusobnog razgovora. Ona je i utočište naše radosti i tuge, naše nade u bolje sutra i vere u život večni i spasenje. Kada nešto pružimo dobrovoljno Bogu, on nam uvek velikodušno uzvraća, kada je to našoj duši najpotrebnije - zaključuje dr Ioana.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Izgradnja hrama

Ova akcija ima za cilj da svima bude pružena prilika da prema mogućnostima doprinesu izgradnji, a za nesebičnu pomoć bratstvo hrama Svete Trojice upriličilo je prigodnu zahvalnicu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading