ČEPURIN: Tvrdnje Haradinaja su obična KARIKATURA I APSURD!

Autor: Tanjug

Vesti

29.11.2018

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin oštro je osudio tvrdnje Ramuša Haradinaja iznete u "Vašington postu", demantujući da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodno uz podršku Moskve, nudi priznavanje u zamenu za deo Kosova.

RepublikaFoto: youtube.com/Miroslav Antelj
Aleksandar Čepurin

- Tvrdnje koje je Ramuš Haradinaj izneo u ''Vašington postu'' su po formi karikatura, a po sadržaju apsurd. Istakao bih da je međunarodno pravo na strani vaše zemlje - rekao je Čepurin za sutrašnje Novosti.

- Srbiju podržava ne samo Rusija, nego sve veći broj država. O tome svedoči i to da su mnoge zemlje odustale od prethodne odluke o priznavanju nezavisnosti Kosova. To je pokazao i ishod glasanja u više medunarodnih organizacija, ukljucujuci i Interpol - kazao je Čepurin, reagujući na autorski tekst Haradinaja u američkom listu, u kom kaže da predsednik Aleksandar Vučić, navodno uz podršku Rusije, nudi priznavanje u zamenu za deo teritorije Kosova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading