Dačić: Vreme je da Evropi kažemo ćao!

Autor:

Vesti

30.11.2018

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je vreme kada su stranci mogli da ucenjuju i sulovljavaju, poručuje šef diplomatije i ističe da i Srbija može da okrene ćurak kada je u pitanju odnos s Briselom.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ivica Dačić

Šta je Ivica Dačić, šef srpske diplomatije rekao o inicijativi da Srbija mora priznati genocid u Srebrenici ako misli da uđe u Evropsku uniju?

Kako Dačić komentariše takvu vrstu ucene i šta on smatra, kako Srbija treba da se ponaša u takvoj situaciji?

Šta Dačić kaže o Igoru Šoltesu, slovenačkom zastupniku koji je izneo taj predlog? Zašto je, po njegovom mišljenju, apsurd da baš Slovenija zsatupa takvo stanovište?

Osim toga, saznajte sve o zločinu koji je potresao Srbiju u ispovesti majke ubijene bebe u Zemunu, nove šokantne detalje o ubistvu Jelene Marjanović koje iznosi Zoran Marjanović, kao i šta se događa na suđenju Patriku Hou u Njujorku na kojem svedoči i Vuk Jeremić.

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja saznajte u sutrašnjem izdanju Srpskog telegrafa za 1. decembar, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
voja

30.11.2018 20:22

tako je dacicu , a slovencima bih uveo vize za ulazak u srbiju,oni beda pa i sami znaju da slovenija nepostoji vec je cine makedonci ,bosanci ,i albanci,slovenaca tek toliko ima da se mogu skupiti ispod jednog maslacka i to da se ne guraju