Šokantan intervju koji su Ameri krili od '99 godine: Putin otkrio da su Srbi ubili na desetine NATO vojnika i pilota!

Autor: Republika

Vesti

02.12.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NATO snage pretrpele su velike gubitke u ljudstvu tokom agresije na SR Jugoslaviju. Izginulo je na desetine pilota i ljudi direktno vojno angažovanih na različitim zadacima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Ove tvrdnje izneo je Vladimir Putin u velikom intervjuu za rusku državnu televiziju 1999. godine, tokom trajanja bombardovanja, ali razgovor novinara Aleksandar Ljubimova i tadašnjeg prvog čoveka Federalne službe bezbednosti Rusije na zapadu nikada nije emitovan i skrivan je od javnosti gotovo 20 godina.

Pomenuti intervju, u kom Putin uglavnom govori o napadu na SR Jugoslaviju (osim jednog manjeg dela na kraju posvećenog Čečeniji), praktično je najavio ogroman politički kapacitet Putina, iz kog su analitičari mogli da naslute da će upravo on u Kremlju naslediti Borisa Jeljcina.

Kako je tekao ceo intervju? Šta je sve Putin ispričao? Koje stvari je otkrio?

Šta se krije iz likvidacije Bojovićevog pajtosa? 

Na koje načine se sad ponižava Žuta koalicija?

Šta ima novo u Zadruzi, na estradi, svetu, politici, sportu...?

Odogovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 3. decembar, kao i ina našem sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading