Vulin traži: Vulin: Hitno pronaći napadače na aktivistkinju SNS u Lučanima

Autor: Tanjug

Vesti

05.12.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin, najoštrije je osudio sramni i kukavički napad na aktivistkinju Srpske napredne stranke u Lučanima i od nadležnih državnih organa zatražio da što pre pronađu počinioce i privedu ih pravdi.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

- Žena koja bi mnogima od nas mogla da bude majka i baka, napadnuta je podlo i kukavički sa leđa, udarena je pesnicom u lice, a njena jedina krivica je u tome što voli svoju zemlju i svoj grad, i podržava politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Verovatno će, umesto zaštite i osude, doživeti ismevanja i uvrede, ali to je žalosna politika ''dosovaca'' koji dele Srbiju na onu prvog i drugog reda - istakao je Vulin.

On je, kao predsednik Pokreta socijalista, upitao sve borce za ljudska prava, sve organizacije za zaštitu i prava žena, kao i nevladine organizacije - zašto ćute, zašto ne osuđuju napad na 65-godišnju ženu?

- Tražim od nadležnih organa da budu brzi i efikasni u pronalaženju napadača kao što su bili efikasni kada su pronašli napadača na Borka Stefanovića. Aktivistkinja SNS-a zaslužuje da je zaštiti njena država, niko drugi i neće - rekao je Vulin u pisanoj izjavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Nickname

05.12.2018 17:08

Kukavički napad s leđa, pa još na ženu. Sramota.

Rajko

05.12.2018 17:14

Iskreno se nadam da ce kabadahija koji je napao aktivistkinju SNS-a biti uhapsen u sto karcem roku i naci se tamo gde mu je objektivno mesto kada je napao zenu i gle cuda junaka s ledja sram da ga bude, koja je nosila propagandni materijal u Lucanima.

Caca

05.12.2018 17:19

Ovo je nedopustivo.

bubica

05.12.2018 17:20

Nasa policija je azurna, naci ce se, a onda kazna.