Ovo je Vučićeva poruka opoziciji uoči najavljenog protesta u kojem pozivaju na nasilje i rušenje Beograda!

Autor: Republika

Vesti

06.12.2018

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da opozicija može da organizuje proteste i šetnje na ulicama, koliko hoće, ali da "nikoga tući neće".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Oni da šetaju mogu 300 godina i lepo je dok šetaju. Biće više prodatih Koka Kola, piva, kokica, za koje se plaća PDV, a ako bilo ko krene u nasilje, nasilja neće biti - rekao je Vučić gostujući na TV Pink osvrnuvši se na za subotu najavljenu protestnu šetnju.

Najavio je da neće da ih prima, jer neće da sluša gluposti.

- Nisam veliki lider kao Makron. Nemam vremena za gluposti. Ja moram da radim svoj posao. Da se dodvoravam, ulizujem neću - naglasio je Vučić.

Istakao je da će ako krenu u nasilje za to odgovarati.

- Da šetate možete sto miliona godina. Nemam problem sa šetnjama. Baš me briga da li vas je hiljadu ili milion. Policije neće biti. Zaustavljajte saobraćaj, maltretirajte ljude, ali ako počnete da bijete to neće biti dozvoljeno - kazao je Vučić dodajući da je to demokratija na delu.

On je, na konstataciju da je opozicija videla proteste u Francuskoj, pa sada organizuje šetnju u Beogradu, odgovorio "videla žaba da se konj potkiva, pa bi i ona da se potkiva".

- Neće tući nikoga. Ne zato što oni neće, već što im neko neće dozvoliti - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Miša

06.12.2018 09:57

Kakvi mamlazi.

Ena

06.12.2018 10:00

Opozicija može na miran način da izrazi svoj stav . Svaka agresija i pokušaj nasilja mora biti kažnjen.

Strahinja

06.12.2018 10:05

Nikako im ne treba dozvoliti. A poznati su po tome. Eno, i sami svog raskrvarili u Kruševcu. Svaki dan ih je puna televizija kako prete. Koliko su se samo puta sreli sa Tačijem? Sigurno se dogovaraju da pokušaju da na ulici sruše Veličanstvenog. Ali, Veličanstveni to neće dozvoliti. On je čudo! Svi su protiv njega, al' Veličanstveni ne da Srbiju i stalno su mu oči pune suza kad pomisli na penzionere, decu, žene, jadne ljude koji se muče... A za sve su to krivi oni. Oni koji su protiv Njega. A to su svi, kako reče?

Ivan

06.12.2018 10:07

Srbija je demokratska zemlja i svako ima pravo na svoj stav, ali da zbog njega bije neistomišljenika e pa to neće moći.