Vampirska "bleja" žute koalicije: Đilas i Boško celu noć gledali serije i filmove i jadikovali!

Autor: Republika

Vesti

07.12.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština Srbije danas treba da glasa o Predlogu budžeta za narednu godinu i još 60 zakonskih predloga, a poslanici dela opozicije proveli su noć u parlamentu nezadovoljni što nisu imali mogućnosti da predstave svoje amandmane na predlog novog budžeta.

Foto: Public
Dragan Đilas

Oni su tokom noći, na svaka dva sata, držali konferencije za novinare, na kojima je svaka poslanička grupa iznosila svoje primedbe na predloženi budžet.

Za to vreme, lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Janković organizovali su vampisku sedeljku na kojoj su gledali filmove i serije, ali i, kako saznajemo iz pouzdanih izvora, kukali i patili što Đilas nije uspeo da sa svojim pajtašem Draganom Šolakom kupi još neku televiziju, a pritom je i ostao bez parking mesta u Požarevačkoj ulici koje je ionako nezakonito oteo.

Bilo je više nego jasno da njih budžet i zakonski predlozi ne boli ni mrvicu koliko ih boli to što ostaju bez nezakonito stečenih privilegija i medijske moći kojoj su se nadali. I dok se u stvarnom svetu predsednik Vučić iz dana u dana bez predaha bori za dobrobit Srbije i našeg naroda na Kosovu i Metohiji, opozicija vampiriše i pravi cirkus. A hteli bi da vladaju. Potpuno je jasno zašto. Sigurno ne za dobrobit naroda, već isključivo za svoj džep.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
StefanBrate99

07.12.2018 08:42

Opozicija se ponasa zaista neozbiljno.

vesna

07.12.2018 08:43

Verovatno su pratili svoje rukotvorine - Zadrugu i Parove ! Možda pronađu još nekog Lepomira za budućeg ministra.. !

Olivera

07.12.2018 08:46

Bolje bi bilo da Đilas i Boško nešto korisno urade za ovu zemlju. Samo što oni to ne umeju.

Hipi

07.12.2018 08:46

Dok se Srbija zalaze svim silama da resi problem na KIM, cirkuzanti iz opozicije zele da privuku paznju svojim nedolicnim ponasanjem. Nikako da shvati da vise nisu zanimljivi