(FOTO) Apsolutni hit! Albanci stali uz Đilasove tajkune, pa izmislili TENKOVE na ulicama tokom protesta!

Autor: Republika

Vesti

09.12.2018

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan albanski portal obrukao se danas za sve pare! Oni su u želji da podrže opoziciju u Srbiji izmislili i tenkove na beogradskim ulicama.

Foto: www.gazetaexpress.com/printscreen
Izmišljeni tenkovi na albanskom portalu

 

Na sajtu Gazeta Express navodi se da je na ulice Beograda izašlo na hiljade protestanata koji kažu da su protiv političkog nasilja.

Međutim, dalje pišu da je Vojska izdala naređenje da se na ulicama nađu i tenkovi, kao i blindirana vozila, a uz to su stavili i lažne fotografije, ko zna čijih, tenkova.

Podsetimo, Savez za Srbiju Dragana Đilasa organizovao je sinoć protest pod imenom "Protiv krvavih košulja", protest koji je najavljivan kao građanski, iako je svima jasno da je reč o političkom skupu, budući da ga organizuju pre svega političke partije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Na platou kod Studentskog trga u Beogradu okupilo se jedva između 2.000 i 2.500 ljudi, a od toga je njih oko 650, sa 12 autobusa, došlo iz unutrašnjnosti, najviše iz Kraljeva.

Kako prenose mediji, ljudi iz unutrašnjosti bili su šokirani kada su videli koliko ih je "saboraca" sačekalo u Beogradu, jer im je bilo obećano da će na protestu biti najmanje 10.000 Beograđana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
ceki

09.12.2018 08:05

Hahahah da covek pukne od smeha.Pa to ni opozicija nije stigla da izmisli.

Brana

09.12.2018 08:13

Jel oni imaju neki dil ili šta?

Tijana

09.12.2018 08:15

Preporuka Dkilasu da se preseli u Albaniju i tamo zajedno sa istomisljenicima vodi svoju politiku.

Mia

09.12.2018 08:18

Neprofesionalni su i služe se lažima.