PALMA: Opozicija daje vetar u leđa Albancima

Autor: Republika

Vesti

10.12.2018

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma je danas gostujući u Jutarnjem programu na RTV Pink istakao da opozicija daje vetar u leđa Albancima, između ostalog time što na proteklom skupu u subotu, niko nije upitao Albance u kom dokumementu piše da se uvode takse na srpsku robu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Marković Palma

- U trenutku kada Srbija ima mnogo problema sa albanskim rukovodstvom na Kosovu i Metohiji, umesto da budemo jedinstveni, opozicija u Srbiji daje vetar u leđa Albancima.

Niko od opozicionih predstavnika na skupu u subotu u Beogradu nije upitao Albance, gde to piše i po kom to dokumentu vi uvodite takse od 100 posto na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine i formirate Vojsku Kosova.

Niko od njih ne kaže zašto Sjedinjene Američke Države daju podšku kosovskim Albancima i zašto Velika Britanija i Nemačka zatvaraju oči. Oni samo hoće da otmu vlast u Srbiji, ali u Srbiji se vlast osvaja na izborima, nakon što građanima predstavite program i kažete šta ste radli dok ste bili na vlasti, jer gotovo svi koji su u subotu bili na čelu kolone su bili vlast - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV Pink.

- Kako to da su se sada Albanci na Kosovu i Metohiji ujedinili i vlast i opozicija, a mi Srbi nikada nismo mogli da se ujedinimo. I šta nam je ostalo u borbi kojom Srbija štiti međunarodno pravo. Da zamolimo Rusiju i Kinu da daju neko oštrije saopštenje i da pozovu kosovske Albance sa ultimatumom, da prestanu da rade to što rade. Izjave i saopštenja koje čujemo od Evropske unije su zapravo preporuka i to je što bi naš narod rekao „može da bude, a ne mora da znači.  Takođe, pojavljivanje Hašima Tačija na sahrani bivšeg američkog predsednika Džordža Buša nije slučajnost, kao ni raspored sedenja u Parizu za vreme obeležavanja 100 godina od kraja Prvog svetskog rata. I kada sve to sagledate, ovo što opozicija u Srbiji danas radi je udar na Srbiju. Moja poruka opoziciji u Srbiji za 2019. godinu je da prestanu da rade to što rade i pozivam ih da rade nešto korisno za Srbiju, jer i oni koji ih plaćaju više neće da ih plaćaju jer nema efekta od njihovih aktivnosti - zaključio je Marković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
milan

10.12.2018 10:28

Isti su!

Cica

10.12.2018 10:29

Sreća pa se opozicija ne pita ništa.

Makica

10.12.2018 10:30

Opozicija samo zeli zlo svom narodu.

filip

10.12.2018 10:30

Opozicija je osvedoceni prijatelj Albanaca ,a neprijatelj svoje drzave.