Čepurin nosi poruku Moskve: Ruski ambasador stigao u predsedništvo

Autor: Tanjug

Vesti

14.12.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina, koji mu nosi "poruku Moskve", nakon današnje odluke Prištine o transformaciji KBS u vojsku Kosova.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vučić i Čepurin

Čepurin je u Predsedništvo Srbije stigao pola sata pre najavljenog vanrednog obraćanja predsednika Vučića javnosti, a povodom poteza Prištine, kojem se, kako su danas konstatovali ovdašnji, ali i strani mediji, uključujući američku agenciju AP, protive i Srbija i NATO.

Ruski ambasador je, na ulasku u Predsedništvo, na pitanje Tanjuga šta je predmet nenajavljenog sastanka s predsednikom Vučićem, odnosno nosi li Vučiću poruku Moskve, kratko odgovorio: "Da".

Sastanak Vučića i Čepurina nije najavljen, a obraćanje predsednika Srbije planirano je za 20.00 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Ruki

14.12.2018 20:07

Srbija ce zauvek znati na koga moze da se osloni i ko ce joj uvek biti podrska. Naravno da ce Rusija biti nasa podrska u ovako teskim i ozbiljnim trenutcima

Dejan

14.12.2018 20:08

Rusi shvataju kakav pakao naš narod proživljava na Kosovu i kao naši veliki prijatelji boriće se da nam što više pomognu.

Nikola

14.12.2018 20:40

Braca nasa Rusi ne daju na Srbiju.

Ruki

14.12.2018 20:45

Rusija je uz nas!