Apel! Ljudi, čistite sneg u ovom gradu danas INSPEKCIJA izlazi na ulicu!

Autor:

Vesti

19.12.2018

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednja tri dana u Srbiji su izmerene izrazito niske temperature, pa je gotovo svaka ulica okovana ledom, a kao što smo već pisali ko ne počisti sneg slede mu novčane kazne.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Zbog snežnih padavina i poledica uzrokovanih niskim temperaturama, predstavnici Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Vranja, a u skladu sa Odlukom o komunalnom uređenju, sprovešće pojačane kontrole koje se odnose na uklanjanje snega i leda sa trotoara ispred poslovnih prostorija, autobuskih stajališta, zgrada kolektivnog stanovanja i drugih objekata.

Apeluje se na vlasnike i korisnike zgrada, poslovnih prostorija i ostalih objekta da uklone ledenice sa krovova i drugih spoljnih delova zgrada, što su u obavezi da učine u skladu sa pomenutom odlukom.

Iz Odeljenja Komunalne policije Gradske uprave grada Vranja pozivaju  sve vozače da svoje automobile parkiraju na način da bude obezbeđeno nesmetano kretanje mehanizacije zimske službe nadležne za održavanje saobraćajnica u zimskim uslovima, hitne pomoći i vatrogasaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading