Đurić: Albanska elita u panici jer se Srbija bori argumentima!

Autor: Tanjug

Vesti

25.12.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obavestila je čitavu svetsku političku javnost, pa i albanskog premijera Edija Ramu, o protivpravnim i anticivilizacijskim merama Prištine i razumljivo je što albanska politička elita na Kosovu i Metohiji u panici i sa strahom i nervozom reaguje na pravednu diplomatsku borbu Srbije, saopštio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

- Ramuša Haradinaja je uznemirilo to što su sve vlade sveta danas suočene sa nesalomivim argumentima o nasilničkoj prirodi režima u Prištini. Haradinaj, koji jedino i ume da govori jezikom nasilja, ne razume da njegovi izbacivački maniri i kodeksi ponašanja u civilizovanom svetu nisu poželjni i da nisu deo mirnodopskog političkog instrumentarijuma - istakao je Đurić.

Prema njegovim rečima, upravo zato Haradinaj i govori o pravu samoproglašenog Kosova na uvođenje trgovinskih blokada, jer on naprosto ne razlikuje pravo od neprava.

- Srbija ima načina da na raznovrsne drastične načine odgovori na bezumlje Prištine, ali prepustiće Haradinaju i njegovim političkim saborcima da ponosno nose titulu najvećih evropskih siledžija, a premijerka Brnabić i svi članovi naše vlade nastaviće da se dostupnim civilizovanim i demokratskim sredstvima bore protiv njihovog nazadnog poimanja politike - dodao je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Kimi

25.12.2018 17:53

Dosta su Srbija i njen narod trpeli teror Pristine i cutali o tome.

Mara

25.12.2018 17:55

Siptari su prsli skroz.

Mara

25.12.2018 17:56

Siptari su definitivno prsli.

laza

25.12.2018 17:56

Srbija je pametna drzava i znamo da se pametni ljudi argumentima brane.