(VIDEO) JOVANOV ODUVAO LUTOVCA: U nedostatku argumenata, predsednik DS napustio emisiju!

Autor: Republika

Vesti

25.12.2018

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac napustio je večeras emisiju "Upitnik" na Radio-televiziji Srbije jer nije mogao da podnese to što je argumentacija Milenka Jovanova bila čvrsta i istinita. Jovanov je napomenuo i da je to ranije isplaniran scenario, kao i da je Lutovac to namerno uradio kako bi napravio skandal bez ikakvog povoda.

On je emisiju napustio nakon sukoba s funkcionerom Srpske napredne stranke Milenkom Jovanovim, posle čega se voditeljka emisije Olivera Jovićević izvinila gledaocima.

Tema emisije bili su najveći izazovi za Srbiju u predstojećoj 2019. godini, a pored Lutovca i Jovanova, koji je potpredsednik Glavnog odbora SNS, u studiju su bili i lider radikala Vojislav Šešelj, kao i Đorđe Komlenski, član Presedništva Pokreta socijalista.

Lutanovac se, naime, nije snašao u raspravi, usled čega je napustio studio.

Jovanov je ocenio da je incident bio osmišljen, a skandal namerno izazvan. 

Na snimku cele emisije, od 22. minuta možete pogledati kako Zoran Lutovac napušta studio jer nije u stanju da uđe u dijalog sa Milenkom Jovanovim koji je iznošenjem činjenica bio potpuno dominantan što se Lutovcu nije dopalo pa se odlučio na gubitnički potez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Abominacija

26.12.2018 08:53

Dao argumente sa "nasiljem" i "obdarenim crncima". Baš jaki argumenti..

Zara

26.12.2018 14:30

Kakav je to covek koji napusti emisiju cisto onako,da bi napravio neku vrstu skandala?Jadno

Lena

26.12.2018 20:02

Moraju da naprave skandal po svaku cenu.