Jagodina će biti jedinstvena u svetu: Evo šta je Palma obezbedio za građane!

Autor: Tanjug

Vesti

27.12.2018

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma izjavio je večeras da će svi građani Jagodine, od kraja januara ili početka februara imati besplatan prevoz autobusima na teritoriji grada, i ocenio da je to jedinstven slučaj u svetu.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Marković Palma

- Poslednjih 14 godina u Jagodini su besplatni prevoz koristili penzioneri, đaci koji putuju u škole, a od kraja janura ili početka februara u ovom gradu svi će se voziti besplatno - rekao je Marković na tradicionalnom novogodišnjem koktelu u Sportskoj hali JASA, kome je pisustovalo oko 6.000 građana i visokih državnih funkcionera, među kojima i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

- Ovo je jedinstven slučaj u svetu - ocenio je Marković i istakao da nikome neće trebati zato lična karta, ni mesečna karta.


- Uđete u autobus i džabe se vozite. Mogu i građani drugih gradova da dođu do Jagodine i da se voze malo, da vide kako izgledaju naša sela - rekao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading