VULIN: Zaustavite zlo velike Albanije!

Autor: Tanjug

Vesti

30.12.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, komentarišući poruku kosovskog premijera o "brisanju" granice između Kosova i Albanije, kaže da zemlje koje su priznale Kosovo sada mogu da ćute na "stravanje velike Albanije", ali primećuje da sutra neće moći da optuže nikog osim sebe za zlo koje će taj projetak izazvati.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

On u saopštenju dostavljenom medijima podseća da su granice Albanije prema Kosovu i Metohiju poslednji put otvorene 1998. što je, kaže, bila posledica pobune i masovne pljačke oružja koje je, primećuje, ne slučajno završilo u rukama OVK. 

- Sada se ukida granična kontrola u trenutku kada se formira paravojska na Kosovu - kaže Vulin na Haradinajevu poruku da nestaju granice između Kosova i Albanije.

- Zemlje koje su priznale Kosovo danas mogu da ćute na stvaranje velike Albanije ali neće moći sutra da optuže nikog osim sebe same za zlo koje će velika Albanija izazvati. Kao što droga iz Albanije ne ubija samo decu na Balkanu već u čitavoj Evropi tako će i velika Albanija izazvati sukobe sa svima koji su na njenom putu a ne samo sa Srbima. Ili je zaustavite ili preuzmite odgovornost za zlo koje će doneti - poručio je ministar Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Mishel

30.12.2018 15:14

Albanci, na sve nacine zele da naruse mir!

Lela

30.12.2018 15:40

Siptari, na sve nacine zele da naruse mir!

mimi

30.12.2018 15:42

ko da zaustavi ludilo velike albanije,vidite da su svi u ludilu ,cela evropa

milan306

30.12.2018 15:54

Sprečite ovo zlo..sprečite rat koji Albanci priželjkuju..