(VIDEO) Stefanović čestitao građanima Novu godinu: Uložićemo još energije da pokažemo da smo dostojni vašeg poverenja!

Autor: Tanjug

Vesti

01.01.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović čestitao je građanima i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Novu godinu i poželeo im da budu srećni, zdravi i bezbedni.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Nebojša Stefanović

- Poštovani građani, pred nama je nova godina u kojoj ćemo pružiti maksimalne napore da učinimo da budete bezbedni i sigurni. Uložićemo još više napora, energije i snage da pokažemo da smo dostojni vašeg poverenja i da umemo da čuvamo Srbiju od svake pretnje koja je pred nama - poručio je Stefanović u čestitki. 

Ministar je naglasio da su u 2018. godini, ogromnim zalaganjem policijskih službenika i čitavog Ministarstva unutrašnjih poslova, očuvani stabilnost, bezbednost i sigurnost naše zemlje i građana.

 

 

Stefanović je podsetio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u godini za nama intenziviralo opremanje policije i nabavilo novu opremu, uniforme i vozila.  

- Hteli smo da pokažemo da poštujemo profesionalce u Ministarstvu unutrašnjih poslova koji čuvaju našu decu, bezbednost svakoga od nas i našu zemlju - naveo je ministar policije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Lela

01.01.2019 10:30

Policija uziva apsolutno poverenje naroda Srbije.....

mikica

01.01.2019 10:30

Najlepse zelje za dalji napredak drzave i nas gradjana.

star

01.01.2019 10:40

Svaka čast ministru Stefanoviću i pripadnicima MUP-a Srbije, koji se izuzetno trude i rade na tome da nam obezbede miran život u našoj zemlji.

Ema

01.01.2019 10:49

Napredak je vidljiv na svakom koraku