Vučić izrazio saučešće Putinu: Srpski narod saučestvuje u bolu bratskog ruskog naroda

Autor: Tanjug

Vesti

02.01.2019

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće predsedniku Rusije Vladimiru Putinu povodom tragedije u Magnitogorsku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Poštovani predsedniče, primite moje duboko saučešće povodom tragedije u Magnitogorsku. Molim Vas da izraze mog iskrenog saosećanja prenesete porodicama poginulih, kao i onima koji još tragaju za svojim najbližima, a povređenima želje za brz oporavak - naveo je Vučić.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, u telegramu saučešća on je istakao da je "ova vest potresla Srbiju, i srpski narod saučestvuje u bolu bratskog ruskog naroda".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Teško je u ovakvim trenucima naći reči utehe, ali znam da će rukovodstvo Ruske Federacije, kao i rukovodstvo Čeljabinske oblasti, porodicama stradalih pružiti snažnu podršku. Ako Srbija na bilo koji način može da pomogne, spremni smo da tu pomoć pružimo - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Dijego

02.01.2019 20:47

Ovo je velika tragedija koja je pogodila Rusiju, Srbija će naći način da učestvujete i da pronalazi žrtve.Strašno je koliko ljudi povređeno.pćPoridicama preminuli saučešće.

Sara

02.01.2019 20:52

Iskreno saucesce porodicama nastradalih.

Gaga

02.01.2019 20:53

Ne ponovila se vise ovakva tragedija.

mile

02.01.2019 20:58

Nazalost,to ne moze uvcek da se spreci. Iskreno saucesce bratskom narodu u Rusiji i porodicama nastradalih.