Vulin odgovorio na stravične šiptarske pretnje smrću: Orić je zločinac i to neće promeniti ni moja smrt!

Autor: Tanjug

Vesti

03.01.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Naser Orić je ratni zločinac, kriminalac i lažov i to neće promenići ni jedna pretnja meni, to neće promeniti čak ni moja smrt jer je to činjenica", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom pretnji smrću koje su mu upućene sa portala idbalkan.blogger.ba.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

Vulin je ponovio da tu jednostavnu istinu neće prestati da govori.

- Pretnje ja dobijam svakog dana, a ovo je novina da dobijam sa islamističkih sajtova. Obično sam ih dobijao sa ustaških sajtova, vrlo često sa šiptarskih sajtova, a prilično često, mogu da kažem i svakog dana, i od raznih ovdašnjih državljana Srbije koji smatraju da moje političko delovanje treba završiti tako što će mi se se ''skinuti glava'' - rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, istina ume nekada i da zaboli i nekada da bude prilično optrećujuća.

- Kao što znate, meni je zabranjen ulazak u Hrvatsku, zato što sam rekao vrlo jednostavnu istinu o Jasenovcu, o ustaškom pokretu u Hrvatskoj. Šiptari se vrlo retko ohrabre da mi dopuste da budem na prostoru Kosova i Metohije, a evo sad bi i islamisti Nasera Orića takođe da mi ''skinu glavu'' - kaže on, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

- Takav je posao, takav je život, ja sam na to spreman i ne mislim da je to ništa značajno, važno i veliko i nisam se do sada ni oglašavao o tome - dodaje Vulin.

- O Naseru Oriću ću uvek svedočiti da je on krvolok, ubica, ratni zločinac - ističe Vulin dodajući da se njegov život, kao ni život njegove porodice neće zbog toga promenti. 

Podsetimo, Vulinu su juče putem bloga "idbalkan.blogger.ba" upućene teške uvrede i pretnje smrću.

U tekstu koji je okačen na tom blogu navodi se da je rat u Bosni bio "sveti rat" i kao takav "ne može biti zločinački", prenela je juče televizija "Most".

- Našeg komandanta Nasera Orića naziva zločincem i ubicom, kaurinski pas kako otvori usta tako laže i zbog toga mu preti smrt. Borili smo se protiv nevernika, a u slavu moćnog Alaha. Zato kaurinski psu prestani da lažeš. Bismaillah, ubićemo te! - piše na blogu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Ceca

03.01.2019 11:10

Lepo mu je Vulin odgovorio!

gana

03.01.2019 13:34

@Ceca - Vulinmu je rekao istinu, a to ga boli.

Nemanja

03.01.2019 11:13

Ovo je stav pravog i hrabrog Srbina.

mmersi

03.01.2019 11:15

Orlic je monstrum ,krvavih ruku ubica dece covek koga ni djavo nece pod svoja nedra.