Đilas misli da se narod kopča na leđima: Voleo bi da se niko ne seća njegovih malverzacija dok je bio gradonačelnik

Autor: Informer, Republika

Vesti

03.01.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, izjavio je da će se kad dođe na vlast zalagati da neke televizije ne mogu da budu vlasnici više nacionalnih frekvencija, zaboravljajući da su upravo on i Boris Tadić, dok su bili sve i svja u Srbiji 2010. godine, omogućili vlasniku grčke Antena TV Teodoru Kirijakuu da postane vlasnik dve nacionalne frekvencije kupovinom TV Prva i tadašnje TV B92

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Đilas verovatno misli da građani Srbije imaju amneziju i da se ne sećaju ni šta su juče jeli, čim je u stanju da izjavi kako će se kad opet dođe na vlast zalagati da jedna televizija ne može da bude vlasnik dve nacionalne frekvencije.

Podsetimo, upravo su Đilas i Boris Tadić, dok su bili na vlasti, 2010. godine omogućili da Teodor Kirijaku, vlasnik grčke Antena TV, pored TV Prva kupi i tadašnju televiziju B92, obe sa nacionalnom frekvencijom.

Ali, narod u Srbiji dobro pamti, zato Đilas dugo neće biti u prilici da se zalaže ukidanje nečega što je nekad sam dozvolio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (74)

Loading
Nena

03.01.2019 16:46

Narod vrlo dobro pamti kakav je tajkun Djilas bio na vlasti i istu gresku dva puta nece napraviti.

mila

03.01.2019 17:35

@Nena - Najveci pad Beograda u svakom smislu bio je za vreme Djilasa, to moze da potvrdi obican narod koji nije imao nikakve koristi.

Jeca

03.01.2019 16:47

Narod nece dozvoliti da ga tajkun Djilas ikad vise terorise!

Goga

03.01.2019 16:47

Đilas i dalje pokušava da obmanjuje narod kako bi se vratio na vlast, ali mu to više ne prolazi.