Brnabićeva čestitala Božić: Mir i stabilnost na Kosovu su najveći izazov!

Autor: Tanjug

Vesti

06.01.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas građanima božićne praznike, i istovremeno ocenila da će najveći izazov u 2019. godini biti stabilnost i mir na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Ana Brnabić

- Mir, sreća i uspeh za naš narod na KiM je najveći politički izazov u 2019. godini - rekla je Brnabić za TV Pink, nakon što je zajedno sa predstavnicima Srba iz regiona pristustvovala sastanku i unošenju badnjaka u zgradu Predsedništva Srbije.

U ekonomskom smislu, premijerka očekuje uspešnu godinu što, kaže, potvrđuje i ostvareni privredni rast od 4,4 odsto.

- Moramo da nastavimo više i napornije da radimo u 2019. godini, da radimo efikasnije - dodala je ona.

Brnabić je naglasila da je što je Srbija jača, više može da pomogne srpskom narodu u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj...

- To je posebna radost za Srbiju - rekla je Brnabić, i dodala da se takva poruka mogla čuti i na današnjem sastanku upriličenom povodom Božića.

Dodala je da se Aleksandar Vučić, i kao predsednik, a i kao premijer, uvek trudio da okupi sve Srbe iz regiona na jednom mestu, kako bi razgovarali o tome kako Srbija može da im pomogne.

- Kako možemo da radimo zajedno, da ne izgubimo srpsko ime i prezime. To nije upereno ni protiv koga, ali je važno da mi radimo zajedno da bi svi Srbi, gde god živeli, imali mir, sreću i uspeh - rekla je Brnabić.

Božićne praznike, dodala je, provodi u krugu porodice i svima poželela zdravlje, sreću, uspeh i mir u 2019. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lina

06.01.2019 15:00

Lepo receno, srecan Bozic!

Soldat

06.01.2019 22:58

Samo nam to i treba!