Brnabićeva stala u zaštitu Ivanovićeve: SZS da u program da unese vređanje žena

Autor: Tanjug

Vesti

13.01.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić prokomonetarisala je danas uvrede koje je na račun Milene Ivanović, supruge ubijenog Olivera Ivanovića, izrekao jedan od vođa Saveza za Srbiju Željko Veselinović, uz opasku da bi ta politička grupacija trebalo da u svoj program unese - vređanje žena.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

- Talibani iz @SavezZaSRB hitno da unesu vređanje žena u svoj program, tik uz vojne kampove za decu i druge stvari koje svakako znače drugačiju Srbiju: zemlju u kojoj ''nepodobne'' žene prevaspitavaju Afroamerikanci i u kojoj se udovice sahranjuju sa muževima. Vizionarski, zar ne? - napisala je Brnabić na svom Tviteru.


Veselinović je ranije na tviteru objavio da Ivanoviću "pored ovakve žene neprijatelj nije bio potreban", ilustrujući to rečima: "žena đavo", ona koja nakon ubistva muža "đuska po beogradskim klubovima, a ne dođe na godišnji parastos".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
milan

13.01.2019 17:49

Pa svaki normalan građanin će da zaštiti ženu.

Sara

13.01.2019 18:40

@milan - Zena nije zasluzila da je tako vredjaju.

Gospodja Ministarka

13.01.2019 17:51

SZS je ovim tvitom prekardasio sve mere. Ako su vredjali politicke neistomisljenike, zasto i gospodju Ivanovic, koja nikada u javnosti nije komentarisala nikoga iz SZS. Oni su, dakle, hronicni sovinisti. Premijerka Brnabic danas brani prava svih zena Srbije!

Miki

13.01.2019 17:58

Svako normalan ce stati u zastitu zene.