Đilas ne da Veselinovića, ovaj priča sve što on misli!

Autor:

Vesti

16.01.2019

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta misli Dragan Đilas, a ne sme javno da kaže, to izgovara ili tvituje Željko Veselinović. To je glavni razlog što lider Saveza za Srbiju nije izbacio iz svog opozicionog bloka sindikalca koji je izrekao najgoru uvredu na račun Milene Ivanović. Ni za prethodni ispad, kada je premijerki Ani Brnabić pretio "obdarenim crncem koji je tek pušten iz zatvora" Veselinović nije sankcionisan.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Željko Veselinović

Ovako sagovornici Srpskog telegrafa objašnjavaju to što prvi čovek USS Sloga ni ovog puta nije kažnjen iako se formalno povukao iz Predsedništva Saveza za Srbiju. To, međutim, ništa ne znači, s obzirom na to da Veselinović ostaje "na drugim zadacima" i neće napuštati Đilasovu organizaciju, a njegov sindikat zadržava status osnivača. Pritom, čak nije našao za shodno ni da se izvini, već je samo konstatovao da "vlast zloupotrebljava njegove izjave". S druge strane, kako je naš list juče objavio, Vuk Jeremić je insistirao na potpunom izbacivanju Veselinovića iz saveza, ali samo da bi oslabio Đilasovu poziciju i prikazao bivšeg gradonačelnika kao nesposobnog da vodi opozicioni blok. Tada bi, naravno, on i njegova Narodna stranka preuzeli primat u SZS.

 

 

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević kaže da Đilas još jednom samo pokušava da zamaže oči narodu:

Nikodijević: Jasno je da im Veselinović služi da izgovori sve što oni javno ne smeju

- Brutalne uvrede koje Veselinović konstantno upućuje, prvo na račun premijerke Ane Brnabić, zatim drugih državnih funkcionera, a sada i udovice pokojnog Olivera Ivanovića, apsolutno su neprihvatljive. Činjenica da on ni na koji način nije sankcionisan govori da upravo takav savezu i odgovara. Svi mi znamo da će on i posle svega ostati jedan od vođa SZS, kao što znamo i da ga neće smeniti sa mesta odbornika u Gradskoj skupštini. Jasno je da Veselinović služi da govori sve ono što Đilas i ostali neće da kažu javno.

RepublikaFoto: twitter.com/@lepomirbakic
Lepomir Bakić

I gologuzan podržao vređanje

Lepomir Bakić, bivši policijski oficir i bodi-bilder, javnosti poznatiji kao gologuzan, rijaliti-igrač i jedan od glavnih opozicionara, podržao je napade Đilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih pulena na Milenu Ivanović.

- Dajem punu podršku velikom borcu za slobodu, slogu i pravdu u našoj zemlji Srbiji, gospodinu Željku Veselinoviću - napisao je Bakić na Tviteru.

Politički analitičar Branko Radun kaže da je za njega dilema da li Đilas ne želi da skloni Veselinovića ili prosto ne može.

 

 

- Više sam sklon tome da ne može da ga izbaci iz SZS. Očigledno Veselinović ima podršku nekih ljudi u savezu za takve lične napade i agresivnu retoriku, koja u celini gledano ruši rejting te grupacije - smatra Radun.

Dodaje i da on misli da Đilas zapravo nema taj nivo moći u savezu da može da izbaci Veselinovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
vitki

16.01.2019 16:49

Djilas je poremecen.

vitki

16.01.2019 16:55

Zuta mafija i dalje vrslja po Srbiji.

Ela

16.01.2019 16:56

Slican se slicnom raduje.

DIDI

16.01.2019 21:38

Opozicija je krajnje beskrupulozna.