(VIDEO) Dačić se latio mikrofona: Pogledajte reakciju Putina

Autor: Republika

Vesti

18.01.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić još jednom je pokazao svoje pevačko umeće i oduševio ruskog predsednika Vladimiru Putinu.

RepublikaFoto: youtube/TASS
Oduševio Putina: Ivica Dačić

Naime, na ručku koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio za ruskog kolegu, i kojem je prisustvovalo više od 100 zvanica, srpski šef diplomatije zapevao je čuvenu rusku pesmu "Kaljinka". 

- Putinu se dopalo kako sam otpevao. Rekao mi je da se vidi da Lavrov i ja vežbamo tokom naših susreta - rekao je Dačić za portal Republika.rs.

U video snimku ispod pogledajte kako su reagovali Putin i Vučić.

 

Podsetimo, Dačić je ranije pesmom uveselio i turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana tokom posete turskog predsednika Srbiji. Tom prilikom Dačić je pesmu "Osman aga" i to na turskom jeziku.

Takođe, sličan performans Dačić je izveo i na večeri koja je bila upriličena u čast grčkog kolege Nikosa Kocijasa.

Dačić je tada otpevao čuvenu grčku pesmu "Mi mu timonis matia mu", a Kocijas je imao i jednu specijalnu muzičku želju. Zatražio je da mu šef srpske diplomatije otpeva "Tamo daleko", za šta je rekao da je to najlepša pesma na svetu.

Dačić je pokazao svoje pevačko umeće i na inauguraciji Aleksandra Vučića kada je otpevao "O sole mio" Lučana Pavarotija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading