Sastanak ruskog Saveta bezbednosti o poseti Srbiji: Tema - Putinova poseta Beogradu

Autor: Tanjug

Vesti

18.01.2019

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je u petak sastanak sa članovima ruskog Saveta bezbednosti na kojem je razmotrena poseta Srbiji, uz osvrt na kosovsku problematiku, objavljeno je na sajtu Kremlja.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Putin i Aleksandar Vučić

Takođe je bilo govora i o predstojećim međunarodnim kontaktima ruskog predsednika, kao i o aktuelnim društveno-ekonomskim temama.

Sastanku su prisustvovali predsednik Ruskog saveta bezbednosti Valentina Matvijenko, ministar odbrane Sergej Šojgu, predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, šef predsedničke administracije Anton Vajno, sekretar Saveta Nikolaj Patrušev, ministar unutrašnjih poslova Vladimir Kolokolcev, direktor Federalne službe sigurnosti Aleksandar Bortnikov, kao i direktor spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin i specijalni predstavnik predsednika za zaštitu životne sredine, ekologiju i transport Sergej Ivanov, navodi se na sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading