HOĆE DA PUKNU OD MUKE ZBOG POSETE PUTINA, ŠEFIK: Vučićeva izjava sramna

Autor: Informer, Republika

Vesti

19.01.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u vezi s genocidom u Srebrenici i vetom koji je stavila Rusija na Rezoluciju o Srebrenici za svaku je osudu i sramna je, poručio je član Predsedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šefik Džaferović

On je novinarima kazao da je civilizacijski osuditi genocid i odati poštovanje žrtvama genocida.

- Anticivilizacijski je sprečavati da se usvoji rezolucija kojom se osuđuje genocid - istakao je Džaferović i dodao da je odlazak predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika na doček ruskog predsednika u Srbiju njegov lični čin te da njegovi postupci nisu stavovi BiH.

Da podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić tokom jučerašnje posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina rekao je da narod Srbije nikad neće zaboraviti šta je Putin uradio 2015. godine, kada je Rusija stavila veto na Rezoluciju o Srebrenici, prema kojoj su Srbi trebalo da budu proglašeni za genocidni narod. Tada je, naveo je, Putin zaštitio istinu i pravdu.

A to je upravo ono što Bošnjake najviše boli i zbog čega su besni. Pravda. Da, ali i za srpske žrtve. I prava istina o "takozvanom" genocidu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Kristina

19.01.2019 12:47

Uvek su na nas gledali zavidno i sa mrznjom , dok mi njih mogucim prijateljima .

Gospodja Ministarka

19.01.2019 12:52

Jooj pominju li se vasi uzasni zlocini negde, klalu ste trudnice i vadili im nerodjenu decu iz utroba. Ustase!

Danilo

19.01.2019 12:53

Svakom svoje ,pa i njima njihovo.. neka pucaju, vriste i komentarisu- ako ce to da im leci sujetu

vojislav

19.01.2019 12:57

Genocida nije bilo u Srebrenici, zrtve ste podmetali i vodili neki vas medijski rat, ubijanja je bilo u Bratuncu gde su snage Nasera Orica vrsile monstruozna ubijanja!!!!