"NEMOJTE DA SE OGRANIČAVATE NA JAJA": Opozicija ima NOVOG Veselinovića koji treba da poziva na nasilje, i već je počeo!

Autor: alo.rs

Vesti

19.01.2019

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona", pozvali su građane da u večerašnju šetnju gradskim ulicama ponesu jaja jer "idu na RTS".

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Veselinović

Ideju su na krv i nož dočekali i oni koji podržavaju proteste, ali to ipak nije omelo opoziciju da istraje u svojoj nameri.

Tako je Janko Veselinović ubrzo napisao na Tviteru da se ne treba zaustaviti na jajima. U postu koji je o slobio sa "O jajima", Janko navodi:

- O jajima. Nekorektno je ograničavati studente našim "dedovskim" manirima. Ako vam je draži toalet papir vi njega ponesite, ali nemojte omladinu terari u svoje kalupe. Gađanje jajima RTS-a nije huliganstvo već stav. A vi kako hoćete - napisao je.

Iako je za njega gađanje institucije Srbije jajima "stav", ideju su osudili i mnogi učesnici skupova.

Poziv je objavljen na društvenoj mreži Tviter ali, verovatno suprotno očekivanjima, nije naišao na pozitivan odziv, naprotiv.

- Sprečite ovaj idiotluk što pre - jedan je od komentara na ovaj poziv.

U drugom, jedan od korisnika kaže da "nije momenat da se baca hrana loša poruka, preispitajte je još jednom".

Oglasio se i glumac Nikola Kojo koji bi večeras trebalo da govori na sedmom po redu protestu građana kome, čini se, ideja o gađanju RTS-a jajima nije baš bliska. On je od organizatorke Jelene Anasonović, koja je i objavila poziv, tražio da napusti organizaciju.

Ali, čini se da opoziciji nije važan stav građana, već unižavanje svega što je srpsko, pa su posle Željka Veselinovića, koje je bio zadužen za uvredljive napade na vlast i žene, Dragan Đilas i Boško Obradović isturili novog pulena, njegovog prezimenjaka, Janka Veselinovića.

Jaja bi lako mogla da postanu i kemenice ukoliko ljudi iz opozicije umešaju prste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Zvonko

19.01.2019 14:03

Ako jedna stranka može da organizuje protest ispred Pinka i RTS, to znači da je legitimno da neka druga, sutra, organizuje protest ispred N1 i Vremena.

Toma

19.01.2019 14:05

Rasulo u opoziciji je toliko da njima pomoći nema sem da potpuno nestanu sa političke mape Srbije.

danka

19.01.2019 14:06

Opoziciji je nasilje u krvi!

Tifani Rok

19.01.2019 14:06

Gospodine Janko, vi javno pozivate na mržnju i nasilje! Stidite se!