Cirkuzant Obradović izveo svoj bizarni performans: Lider Dveri bi da gasi medije koji mu se ne sviđaju

Autor: Tanjug

Vesti

19.01.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović i desetak njegovih pristalica započeli su večerašnji protest svojom akcijom, odnosno medijskom maršrutom, koja je počela ispred Pink televizije, a po obilasku RRA i Informera, završiće se, kako je najavio, ispred RTS, zajedno sa učesnicima večerašnjeg protesta u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ludilo mozga: Boško Obradović ispred Pinka

- Krećemo od Pinka jer je to propagandni centar i srce političkog sistema, koji će predsednik Srbije braniti tenkovima, daće i Kosovo, ali Pink nikada neće dati - rekao je Obradović novinarima.

On i njegovi "saborci", kako ih je nazvao, nosili su lutke sa likom Aleksandra Vučića, u zatvorskom odelu, kao i vlasnika TV Pink i Informera Željka Mitrovića i Dragana J. Vučićevića.

Na pitanje novinara da li će on određivati ko će imati frekvencu ko ne, ko je novinar a ko ne, i da treba da ima na umu da je TV Pink najgledanija televizija, Obradović je ponovio da televiziji Pink treba oduzeti nacionalnu frekvenciju, a njegovog vlasnika staviti u zatvor.

Obradović nije prekidao svoje obraćanje ni na pitanja novinara te televizije - zar ga nije sramota da ponovo dođe do te televizije, ispred koje je tukao njene novinarke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Mara

19.01.2019 17:01

Bosko jedino sto zna je da bude cirkuzant.

Vukan

19.01.2019 17:04

Evo, i jabih crveni ferari,ako može !

Icardi

19.01.2019 17:07

Od Boska me vise nista ne moze iznenaditi. Izgubio kompas

Ena

19.01.2019 17:10

Obradović je nasilnik i on i njegove pristalice. Ne želimo da gledamo njegov cirkus.