LSV poručila Dverima: Nisu nas izbacili ni Milošević i Šešelj, neće ni Obradović

Autor: Tanjug

Vesti

25.01.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručila je lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću da LSV iz Novog Sada i Vojvodine nisu izbacili ni Slobodan Milošević, ni Vojislav Šešelj, pa neće ni on.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zaratio sa "Ligašima": Boško Obradović 

Reagujući na saopštenje Dveri u kome se negoduje zbog navodne najave da će predsednik LSV Nenad Čanak doći na protest sa "separatističkim zastavama", LSV je naveo da Boško Obradović "separatističkom" naziva zastavu Autonomne Pokrajine Vojvodine. 

- Očito je da mu nije poznat član 183. Ustava Srbije koji Vojvodini daje nadležnosti u oblasti pokrajinskih simbola. Naslušali smo se u poslednjih 30 godina raznih uvreda na račun Vojvodine i njenih građana. Negiranje Vojvodine od strane Boška Obradovića nije novost. Navikli smo na to - navodi se u saopštenju LSV. 


Liga poručuje da neće odustati i dodaje da ih "Putinova peta kolona u Srbiji neće sprečiti u borbi za Vojvodinu". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Gospodja Ministarka

25.01.2019 17:35

Bosko je prvi u proteste uneo separatizam Vojvodine, umesto da ujedinjuje, on deli Srbiju.

star

25.01.2019 17:39

Negiranje Vojvodine od strane Boška Obradovića nije nikakva novost za građane Srbije, jer se po tome vidi koje separatista.

Boki

25.01.2019 17:50

Al se Savez razvezuje...

Nemanja

25.01.2019 17:56

Lider Dveri nema dlake na jeziku kad nekog napada. Ne slažem se da se u Vojvodini na protestima vijore zastave nezavisne Vojvodine, čime podstiču otcepljivanje od Srbije.