(VIDEO) STRAHOTA! Boškićev Lepomir, koji bi da vodi BIA, divlja po gradu s letnjim gumama i poručuje Beograđanima da su pi*ke!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

26.01.2019

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepomir Bakić, bivši policajac i učesnik rijalitija, koga je Boško Obradović već odredio za direktor BIA kad Đilasovci dođu na vlast, dakle nikad, iznova je pokazao kolika je količina bahatosti, bezobrazluka i kriminalnog ponašanja onih koji bi da u u Srbiji ruše vlast.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Lepomir Bakić

Boškićev omiljeni lik, gologuzi bahatlija koji pokazuje svoju guzicu na društvenim mrežama, sinoć je pokazao šta stvarno misli o Beograđanima, ali i doveo u životnu opasnost brojne učesnike u saobraćaju, po veoma problematičnim vremenskim prilikama za vožnju.

On je, naime, snimao i direktno na svoje društvene mreže emitovao snimak kako vozi po gradu pod snegom, a potom poručio snima koji voze sa zimskim gumama da su pi*ke, jer on vozi sa letnjim!

Tako je Lepomir, koji sanja o BIA, napravio dva teška saobraćajna prekršaja, korišćenje mobilnog telefona u vožnji i vožnja po snegu sa neodgovarajućim gumama, za koje bi trebalo da odgovara! A o tome šta Beograđani misle o tome šta on o njima misli - odgovoriće mu sami, kao i građani Srbije, na prvim sledećim izborima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Ana

26.01.2019 11:53

Srpski narod nikada nece podrzavati ovakva ponasanja i ovakve ljude!

Krunislav

26.01.2019 11:55

Ovaj Lepomir ponaša se kao da je pobegao sa psihijatrije.

Marija

26.01.2019 11:59

Eto takvi zele da dodju na celu drzave jad i beda za Srbiju.

Zdravko

26.01.2019 12:00

Gde je policija da zaustavi njega i njemu slične osobe koji direktno ugrožavaju bezbednost građana.