Poslanici Dveri bojkotuju sednicu sa Slovencima, neće doći na sednicu!

Autor: Tanjug

Vesti

27.01.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici pokreta Dveri neće sutra učestvovati na posebnoj sednici Skupštine Srbije, a ni šef te poslaničke grupe neće prisustvovati radnom ručku u parlamentu sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom, saopšteno je iz tog pokreta.

RepublikaFoto: Tanjug
Boško Obradović

Kako se navodi, poslanici Dveri se solidarišu sa građanskim protestima širom Srbije i iz tog razloga ni oni ni njihov šef poslaničke grupe sutra neće biti u parlamentu.

Oni se zahvaljuju gostima iz Slovenije koji su tražili da na radnom ručku bude i opozicija, što, kako navodi Boško Obradović, vlast nije predvidela.

Dodaju da će biti prilike da kolege iz Slovenije pitaju kada će biti rešen status i mnogi problemi srpske nacionalne manjine u Sloveniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Natasa

27.01.2019 20:35

Sramota! Dveri ne treba na ovaj nacin da privlaci paznju!

Nikoletka

27.01.2019 20:36

Valjda nemaju sta da traze o poslovnim pitanjima i kvalitetnom politikom nusu kadri da se bave.

mile

27.01.2019 20:36

Toliko ih ima ,da se nece ni primetiti da nisu tu

Ronaldinjo

27.01.2019 20:38

Samo neka bojkotuju ako žele da bojkutuju to je njihova stvar i najbolje bi bilo da itraže izbore jer neće ni da rade jer im je to posao.