ĐILAS VEĆ RAZDELIO FUNKCIJE: On bi bio predsednik, Obradović premijer, a evo koje mesto bi pripalo Jeremiću

Autor: Informer, Republika

Vesti

30.01.2019

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović za vreme protesta opozicije otkrio je da su lideri Saveza za Srbiju već među sobom podelili državne funkcije!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Sandulović je otkrio da je Dragan Đilas za sebe namenio predsedničku fotelju, Vuk Jeremić je već viđen za minsitra inostranih poslova, a Boško Obradović za premijera?!

- Ko je dao pravo Savezu za Srbiju da on postavlja uslove prema kojima će se održavati izbori - upitao je Sandulović i nastavio:

- Ko su ti stručnjaci i ko će ih birati u prelaznoj vladi? Ono što treba da urade je da izađu svi zajedno i da se drže za ruke, da pokažu narodu da se slažu, a ne da se krve i da se glože između sebe zarad pozicija koje su sebi već dodelili! Koliko sam čuo, Đilas je već sebi odredio da bude predsednik države, da Jeremić bude ministar inostraanih poslova, a da Obradovič bude premijer - poručio je Sandulović, koji zajedno sa pomenutim liderima opozicije svake subote šeta ulicama Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (67)

Loading
aca

30.01.2019 08:17

Ljudi , pa njemu definitivno nije dobro, on se ne obazire na onu našu :Prvo skoči , pa reci hop!Nema nikakve šanse , pitanje je da li će i cenzus proći!

mandi

30.01.2019 08:17

Kakav bi ti bio krimi roman. Bas se pitam gde bi zavrsili svi mi posle godinu dana njihove vlasti. Sta vi mislite, koliko im je potrebno vremena da obezbede jos i praunucice?

tisma

30.01.2019 08:23

To je kao dete kada u obdanistu kaze da ce biti pilot, da ce imati kucu na moru, vikemdicu na planini, da ce voziti ferari...a onda dodje mama pa ga probudi....

Sara

30.01.2019 08:27

Smesni su,oni ove funcije mogu samo da sanjaju a ni u snu to nije realno.