UPAO U BUNILO: Tajkun Đilas tvrdi da Vučić tera ljude da KUPUJU STANOVE u Beogradu na vodi!

Autor: informer.rs

Vesti

02.02.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunu i lideru Saveza za Srbiju očigledno mnogo nije dobro posle objavjivanja najnovijih izbornih istraživanja posle kojih je kao dan jasno da njegova koalicija u padu, ako uopšte može niže da se padne.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Zato se prvo namerio na medije koji su istraživanja objavili, pa i pretio jednom beogradskom listu, a sada je napao ljude koji su kupili stanove u Beogradu na vodi?!

Meta tajkuna je, sigurno ne slučajno, Marko Uljarević, vlasnik Ipsosa, za kojeg Đilas tvrdi da je stan u Beogradu na vodi kupio "jer sarađuje sa Vučićem i jer ga je to Vučić zamolio"?! I opet preti da će neko morati da nekome (valjda njemu) opravdava taj postupak.

Da podsetimo Đilasa, iako on to dobro zna, da je Marko Uljarević već godinama direktor i suvlasnik jedne od najvećih agencija za istraživanje tržišta ne samo u Srbiji već i u regionu, i da je tako bilo i dok je isti taj Đilas žario i palio Beogradom, a njegovi "žutaži" vodili Srbiju. Tada mu Ipsos nije smetao.

Čovek, valjda, u ovoj zemlji i dalje ima pravo da kupi stan gde sam odabere, ako ima dovoljno novca da ga plati. Pritom, samo za informaciju lideru SzS, najveći broj stanova u Beogradu na vodi već je odavno prodat.

Pa nije valjda da je svakog od kupaca Vučić lično molio ili možda motkom terao da kupuju stanove na najprestižnijoj lokaciji u gradu? Ako tako misli, onda je tajkun Đilas ozbiljno prso s mozgom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Tifani Rok

02.02.2019 15:29

Đilase, ti više ne znaš ni ko si, ni šta si, ni šta pričaš! Mnogo si se pogubio u sopstvenim lažima!!!

maki

02.02.2019 15:31

Djilas se malo izgubio, bas se navukao na laz.

Radovan

02.02.2019 15:32

Kako je strasno sta prica ovaj covek, pa on je totalno izgubio razum.

maki

02.02.2019 15:33

Djilas se mnogo zaneo, u tu glupost nece niko poverovati.