Stefanović o vešalima na protestu: Raspisujemo potragu zbog velikog uznemirenja javnosti

Autor: Republika

Vesti

03.02.2019

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na juče održanim devetim po redu protestima Saveza za Srbiju, jedan od pristalica opozicije nosio je vešala, time direktno pozivajući na agresiju.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Srbija je zemlja u kojoj možete potpuno slobodno možete da izražavate svoje stavove. U  Parizu, Moskvi, Venecueli i nekim drugim zemljama imali smo prilike da vidimo i drugačije slike, videli smo i da je policija intervenisala protiv onih koji su izražavali različite stavove. Sa druge strane, ovde je bilo normalno da svako ko želi da protestuje može da uradi bilo šta, ali poslednji događaj je nešto što ne smemo da dozvolimo. 

Nije dozvoljeno nositi vešala, i na tako grub način vređati slobodarski osećaj ovog naroda i podsećati  ga na ona vremena kada su stradali rodoljubi i kada su nacisti vešali ljude koji su se borili za slobodu ove zemlje.  

Zbog velikog uznemirenja javnosti, Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo raspisaće potragu za licem koje je juče na protestu pristalica Saveza za Srbiju nosilo vešala. 

To nije dozvoljeno u našoj zemlji i mi moramo da pokažemo da su građani ove zemlje većinski opredeljeni za slobodarsku ideju i da ideja vešala i vešanja neistomišljenika nikada neće biti ideja koja pobeđuje u našoj zemlji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading