Vučić u četvrtak počinje kampanju "BUDUĆNOST SRBIJE!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

04.02.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak uveče započinje kampanju pod nazivom "Budućnost Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje šta je sve u proteklim godinama urađeno, saznaje Informer.

- Kampanja "Budućnost Srbije" započeće od Vranja, Bujanovca, Preševa, Vladičinog Hana i drugih mesta na jugu Srbije. Sledeći na redu je Južnobanatski okrug, dakle Pančevo, Vršac i ostali gradovi... - otkriva  izvor iz Predsedništva.

Kako je rečeno, predsednik Vučić želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno u od 2012. godine do danas.

Komentarišući naša saznanja Dejan Vuk Stanković kaže da je ovo prvi ozbiljan nagoveštaj da bi do vanrednih  parlamentararnih izbora u Srbiji uskoro moglo da dođe.

- Osporavanje Vučićeve politike su sve intenzivnije i organizovanije. Zato je bolje pitati građane šta misle o svemu. Konačna odluka o tome da li će biti izbora biće doneta verovatno za koju nedelju, ali ovaj Vučićev potez sa organizovanjem kampanje "Budućnost Srbije" može se shvatiti kao naznaka mogućnosti vanrednih izbora. Vučić se nikad nije plašio naroda. Uvek je hteo politiku "čistih računa" između građana i vlasti - zaključuje Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Aca

04.02.2019 19:22

Ovo je zaista odličan i jedinstven projekat koji do sada niko nije praktikovao.

Milan

04.02.2019 19:25

Пројекат вредан пажње

Maja

04.02.2019 19:26

Vucic vredno i predano radi kao da je kampanja bez prestanka.

branko

04.02.2019 19:27

Narod ce podrzati predsednika Vucica jer voli svoju drzavu i veruje u njegov plan i rad.