Vesić: Đilasov telohranitelj prebio devojčicu, a on nam drži lekcije o kulturi!

Autor: Tanjug

Vesti

06.02.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da Grad Beograd treba da plati 100.000 dinara odštete devojčici, jer je na sudu utvrđeno da ju je radnik obezbeđenja grada Beograda udario i razbio nos, na protestu ispred Skupštine grada 2013. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/BEOINFO
Goran Vesić

- Grad Beograd treba da plati 100.000 dinara kao naknadu toj devojčici koja je tada imala 10 godina zato što je obezbeđenje grada Beograda, a tada je gradonačelnik bio Dragan Ðilas, pretuklo - rekao je Vesić gostujući na televiziji Hepi.

- Nije problem u tome što Grad treba da plati taj iznos, platiće jer devojčica zaista jeste prebijena, već je problem u tome što je to radilo obezbeđenje bivšeg gradonačelnika Dragana Ðilasa - čoveka koji nama sada drži lekcije o kulturi i priča nam o političkoj demokratiji, a koji je svoje neistomišljenike tukao - rekao je Vesić.

Kako je istakao, ovo je dokaz šta se sve radilo za vreme Dragana Ðilasa. 

- On misli da mi to zaboravljamo i besan je što ne želimo da zaboravimo kako se ponašao dok je bio na vlasti - rekao je Vesić.

Naveo je da nema nikakav problem sa tim da ga Ðilas napada, jer su oni politički protivnici.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vesić sa Zoranom Radojičićem

- Ima pravo da me napada. To je njegovo pravo, kao što je moje pravo da pričam šta on radi i uvek ću govoriti o tome šta je radio i kako se ponašao na vlasti jer mislim da je on najveća opasnost po demokratiju Srbije. Nema veće opasnosti od Dragana Ðilasa. To je jedan bahati tajkun koji misli da je sve njegovo - istakao je Vesić.

Komentarišući to što su na protestu "1 od 5 miliona" nošena vešala, funkcioner SNS je rekao da su vešala paradigma politike opozicije.

- Sve što oni nude građanima stalo je u ta vešala. To pokazuje kako oni razumeju demokratiju u Srbiji - rekao je Vesić i podsetio da je nedavno poslanik Dveri Srđan Nogo pretio vešanjem na Terazijama predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, kao i da je član Saveza za Srbiju Željko Veselinović pozvao na silovanje premijerke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
marko

06.02.2019 08:31

To i jeste prava slika opozicije,rasulo i bez dogovora.

Relja

06.02.2019 08:31

Sta se drugo od opozicije moglo ocekivati. Ovo je zaista za svaku osudu.

Dario

06.02.2019 08:40

Opozicija sve hoce da resi agresijom.

marko

06.02.2019 09:44

Koja sramota