Budućnost Srbije: Vučić i građani direktno "u klinču"

Autor: Republika

Vesti

06.02.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kampanja "Budućnost Srbije" u koju će sutra krenuti predsednik Aleksandar Vučić je za naše građane prilika koju ne treba da propuste, da iz prve ruke, direktno, čuju ono što ih najviše i možda jedino zanima, a to je kako će se njihov grad i njihova zemlja razvijati, kakva će biti budućnost njihove dece i šta država po tome preduzima", saopštio je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Antić

- Predsednik Vučić će obići skoro sva mesta u Srbiji, u svakom od njih postoje i problemi, ali postoje i veoma jasni i krupni rezultati napretka, novih radnih mesta, bolje infrastrukture, poboljšane zdravstvene usluge, snabdevanja energentima… Zato nema bolje prilike da se o svemu tome pošteno razgovara nego u susretu sa predsednikom i članovima Vlade, direktno, bez šumova kojima su građani neretko izloženi što putem medija ili kritičara ove vlasti - naglašava ministar.

Antić kaže da je odluka Vučića da obiđe naše gradove i sela, da razgovara sa građanima i da poseti mesta koja su obezbedila zaposlenje i bolje uslove za život je odluka odgovornog državnika prema svojim sugrađanima i njihovoj budućnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Tako nešto nismo imali u bliskoj prošlosti, naprotiv, imali smo predsednike koji su uspeli da potroše dva mandata, a da ne obiđu svoju zemlju i razgovaraju sa građanima, osim kada su pred izbore dolazili po njihove glasove. Predsednik Vučić će zajedno sa članovima Vlade doći do građana i razgovaraće sa njima baš o budućnosti Srbije, jer tu budućnost moramo da gradimo zajedno i dogovorom, kako bismo našu zemlju napravili još boljom i uspešnijom. Potvrdićemo zajedno, na licu mesta, da je poslednjih godina učinjeno mnogo u svakom našem gradu, da su došle investicije, da se mladi ljudi zapošljavaju, da imamo bolji saobraćaj, efikasniju administraciju i zdravstvo, bolje uslove u školama i vrtićima, ali saslušaćemo i predloge građana kako da stvari budu još bolje. Za tako nešto nema boljeg i poštenijeg načina nego u direktnom razgovoru sa šefom države i predstavnicima Vlade, što će omogućiti kampanja "Budućnost Srbije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Vesna

06.02.2019 12:59

Ovo je nesto sto se kod nas nije desilo nikad, nijedan predsednik do sada nije ovako obilazio svoj narod.Bravo.

Fica

06.02.2019 12:59

Predsednik Vucic je doveo mnoge investitire i zaposlio se veliki broj ljudi.

Natasa

06.02.2019 13:00

Nas predsednika preduzima sve sto je potrebno da nas iscupa iz mulja prethodne vlasti!

markopetrovic

06.02.2019 13:02

Dokaz da nas predsednik misli na svoj narod i da zeli da cuje probleme svog naroda