Lider Zdrave Srbije poziva na linč naprednjaka!

Autor:

Vesti

07.02.2019

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidet Zdrave Srbije, Milan Stamatović, jedan od potpisnika "Sporazuma s narodom" koji je Đilasovska koalicija juče predstavila, okrtio je da opozicija ustvari ima drugačije planove po pitanju naprednjaka.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Milan Stamatović

- Bojim se, mada to ne želim, da će vlast svojom bahatošću naterati narod da ih sa vlasti teraju kao one davne 1903. godine. Tada su se tadašnji naprednjaci toliko odnarodili i toliko bahato se ponašali da je narod uzeo motke i dok nisu prebili 100 naprednjaka, ovima nije palo na pamet da predaju vlast. Niko od naprednjaka nije smeo da izađe na ulicu - rekao je Stamatović.

Zašto, ako misle da prebijaju ljude motkama, to nisu napisali i u "sporazumu"? Zato što su licemeri i misle da je narod na koji se pozivaju - glup, gluv i slep.

Ali, na sreću Srbije, nije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Gale

07.02.2019 11:28

E sramote i bruke, to nije rečnik jednog političara... tražiti prebijanje ljudi je nedopustivo... borimo se protiv nasilja a ovi nasilje promovišu... sramota i bruka neviđena

rada

07.02.2019 11:37

zdrava srbija samo sto su vođe ovog pokreta verovatno mnogo zdrave u glavi kada pozivaju na linc! monstrumi!

Janko

07.02.2019 11:52

Da li cemo nekad nesto pametno cuti od njih? Dokle ovo ide?

Gospodja Ministarka

07.02.2019 11:56

Lider Zdrave Srbije poziva na linč naprednjaka! Nesto mi se u ovoj recenici opasno logicki ne slaze, opet linc i nasilje, a zalazemo se za zdravu atmosferu u Srbiji!