Profesor sa Pravnog fakulteta uništio Vidojkovića: Marko, vrati stečenu diplomu!

Autor: novosti.rs

Vesti

10.02.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovni profesor na Mašinskom fakultetu u Beogradu dr. Nebojša Petrović javno se obratio na svom Fejsbuk profilu književniku Marku Vidojković posle govora koji je održao na protestima u subotu uveče.

RepublikaFoto: Foto Dragan Kadić
Marko Vidojković

Poruku Vam prenosimo u celosti:

"Marko Vidojkoviću vrati, "mukom", stečenu diplomu prvog stepena Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. 

Ista koreografija isti likovi isti zahtevi i gromoglasni pozivi na 6. oktobar, to je ono što gledamo svih ovih dana na protestima onih koji su u ime demokratije i slobode spremni da prete, blate, zabranjuju, hapse i vešaju sve one koji drugačije misle. Ista sudbina je namenjena i pojedincima i institucijama. 


Za sve mrzitelje Srbije 6. oktobar je simbol nedovršenog posla i ,"konačnog rešenja srpskog pitanja". 6. oktobar je nedosanjani san DOSovske vlasti i njenih belosvetskih finansijera. Planirali su i nadali se građanskom ratu u Srbiji, krvoproliću i brzopoteznom rasparčavanju Srbije. Tada im nije uspelo i evo ih ponovo da završe nedovršeno.

Dvanaest godina su Marko Vidojković i njegovi drugari slatko spavali bez košmarnih snova dok su Srbiju pljačkali, po njemu, pametni i talentovani - Tadić, Đilas, Jeremić, Šutanovac, Čeda, Borko... Pokazali su Marko oni nama svoj talenat za lopovlukom i rasprodajom Srbije a ti si Marko tad ćutao i bio srećan u toj i takvoj slobodnoj i prosperitetnoj Srbiji. 

Nismo očekivali da napišeš celu crni knjigu ali što ne napisa Marko barem jedan redak o tvojim talentovanim i pametnim lopovima, pa ipak si nekakav pravnik ili možda planiraš da vratiš "mukom"  stečenu diplomu prvog stepena Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu koju su ti izdali kako ti kažeš ti smradovi, kreteni i ološi." 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading