Marić odbrusio Suši: Šta hočeš, da streljam ili da obesim Vučića?!

Autor: G. M.

Vesti

10.02.2019

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da sam Vučiću stavio omču ili ga streljao, možda bi zadovoljilo kriterijume Gordane Suše", kaže Milomir Marić, urednik i voditelj na televiziji Hepi, odgovarajući na Sušine kritike zbog intervjua koji je Marić uradio sa predsednikom Srbije.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Milomir Marić

Naime, Suša je u komentaru objavljenom u listu Danas napisala da je Marić isuviše pristrasno vodio emisiju, te je osula paljbu po uredniku TV Hepi nazivajući ga arterijskim glasačem, koji godinama glasa za SNS i koji nijednom nije odreagovao na, kako je rekla, Vučićeve brutalne laži.

- Šta bi htela ona? Da mu stavim omču oko vrata ili udarim motkom? Možda bi ga ona streljala? Ne mogu da trpim više te lažne bogorodice i deve Marije srpskog novinarstva. Pomenuo sam nekoliko epizoda iz života presvete Gordane Suše, a to i svako zna da joj je majka bila narodni heroj, da je otac bio čuveni udbaš Živorad Šilja Mihajlović, a muž Arkanov šef u SUP i da je ona kao borac protiv Miloševića dobila nagradu za izveštavanje o antibirokratskoj revoluciji - objašnjava Marić.

Dodaje da podatke koje je izneo o Sušinim roditeljima i njenoj radnoj biografiji zna svaki malo bolje informisani novinar u Srbiji.

- I ona i NUNS su umislili da su neke veličine po pameti, pamćenju i kvalitetu, a zapravo su stigli iz komunističko-udbaškog miljea. Ta deca komunizma su sada postala deca nevladinog sektora, slobode štampe i ljudskih prava - ocenjuje Marić.

Inače, NUNS je, štiteći novinarku Gordanu Sušu, osudio navodne uvrede i optužbe koje je o njoj izrekao Marić i pozvao Savet REM da prema tom mediju preduzme odgovarajuće mere.

- Poruke da je otac Gordane Suše bio najveći udbaš, te da je njen muž kao najviši funkcioner saveznog SUP uz njeno sufliranje određivao koga će Arkan da ubije negde u inostranstvu očigledno su upućene sa ekrana kako bi se novinarka zastrašila i javno diskreditovala. Istovremeno, poruke predstavljaju opasno targetiranje Suše kao mete zbog njenog kritičkog stava o aktuelnoj vlasti i njoj naklonjenim medijima i novinarima - navelo je ovo novinarsko udruženje.

Podsećanja radi, taj isti NUNS nije reagovao na nedavne reči Sergeja Trifunovića, koji je novinarki našeg lista rekao da je kurva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Marija

10.02.2019 18:46

A sta drugo ocekivati od Suse kada je placena da komentarise sve najgore o vlasti jer je placa opozicija.

Odgovori 11 5
Maja

10.02.2019 19:47

Nista drugo se ne moze ni ocekivati od Suse

Vuki

10.02.2019 20:06

Važno je da je Milomir, propištao konačno..

maja

10.02.2019 20:09

Od nje se moze svasta ocekivati.