Predsednik Zajednice jevrejskih opština poručio Trifunović: Prvom prilikom isčlaniću se iz PSG

Autor: Tanjug

Vesti

12.02.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko poslednjih izjava Sergeja Trifunovića se ne stišava! Nakon što je uvredio, pa potom pokušao da relativizuje svoje izjave o stradanju Jevreja u Drugom svetskom ratu, o čemu je Republika.rs detaljno pisala, Trifunoviću je odgovorio Predsednik Zajednice jevrejskih opština Igor Ginzberg.

RepublikaFoto: e-stock/NENIŠKA
Sergej Trifunović

Ginzberg je poručio da je izjednačacanje zločinaca i njihovih žrtava potpuno je neprihvatljivo i najavio da će se prvom prilikom isčlaniti iz PSG.

- Pošto se, u Vašem odgovoru Jevrejskoj opštin Beograd (JOB), pominjem kao "istaknuti član" PSG, obaveštavam Vas da već više od godinu dana nisam aktivan član Pokreta, mada se nisam formalno isčlanio. To ću učiniti prvom prilikom. Kao član JOB, u potpunosti podržavam stavove JOB u vezi Vaše izjave kojom se izjednačavaju svi gradjani Srbije, bez obzira "čija im slika visi na zidu". Izjednačacanje zločinaca i njihovih žrtava potpuno je neprihvatljivo - naveo je Ginzberg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading