Zorana Mihajlović, oštro: Jeremić ne propušta priliku da blati svoju zemlju

Autor: Tanjug

Vesti

12.02.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović, izjavila je da blaćenje svoje zemlje van njenih granica nije osobina odgovornih političara koji se bore za interese svoje države, već onih koji se bore isključivo za sopstvene interese.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Prilikom svakog svog pojavljivanja u inostranstvu, Vuk Jeremić ne propušta priliku da prikaže svoju zemlju u najgorem svetlu. To nije manir odgovornih političara, čak i kad su u opoziciji. Nažalost, za razliku od Jeremićevih sagovornika van naše zemlje, građani Srbije nemaju mogućnost da od njega direktno čuju koja je njegova politika o najvažnijim pitanjima za Srbiju - rekla je Mihajlovićeva.

Ona je istakla da su građani Srbije na izborima redovno davali podršku političarima i strankama koje nude jasan program, odgovornost i rezultate, a ne onima koji im nude lažna obećanja i šire neistine o svojoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading