Ružić odgovorio na prozivke preletačice Vukomanović: Dijana, primaš žetone kao fliper!

Autor: alo.rs

Vesti

14.02.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Vukomanović, nekadašnja potpredsednica SPS-a i aktuelna funkcionerka Narodne stranke Vuka Jeremića, žestoko je oplela po bivšem stranačkom kolegi i aktuelnom ministru Branku Ružiću, okarakterisavši ga kao večitog funkcionera koji je "uvek ručicu dizao vešto".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dijana Vukomanović

Ružić je poručio da ga Vukomanovićeva uvek nasmeje svojom praznoglavošću.

Naime, da su prošli dani kada je Dijana Vukomanović u Branku Ružiću gledala svog zaštitnika koji je umeo da uleti u stranačke fajtove i spase je od, kako je ona tvrdila, "batina u SPS-u", pokazala je i njena najnovija objava na Tviteru.

- Nikad kao Bane! Kad sam bila potpredsednica socijalista, tu sam pesmu javno na Tviteru posvetila Branku Ružiću. Večiti funkcioner kod Jugoslava Ćosića. Balašević je opevao baš takav lik. Uvek je ručicu dizao vešto... Ne, Bane nikada neće biti 1 od 5 miliona - napisala je Vukomanovićeva objavivši i pesmu Đorđa Balaševića "Nikad kao Bane".

Branko Ružić se na prozivke bivše partijske drugarice slatko nasmejao i poručio joj da je otela mandat koji joj ne pripada.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Branko Ružić

- Uvek me slatko nasmeje svojom praznoglavošću, a pesma Đoleta Balaševića je vrlo simpatična. Komentar je identičan kao i svih ovih godina. I dalje mi liči na glavnu junakinju bestselera za decu čiji je autor Luis Kerol. Ozbiljno se bavim politikom i interesom građanki i građana Srbije i nisam u mogućnosti da dajem ocene o onima koji su od građana samo uspeli da otmu mandat koji im ne pripada, pritom uz postojanost sopstvenih moralnih karakteristika koje se isključivo vezuju za žetone, koje primaju kao fliper. Tužan i jadan, ali ne i usamljen fenomen naše političke scene - poručio je on za "Alo!".

Podsetimo, Branko Ružić je 2016. godine sprečio pravi boks-meč u taboru SPS-a, kada su se sukobile Dijana Vukomanović i Ivana Petrović. On je tada bukvalno svojim telom zaštitio Vukomanovićevu o čemu je ona pričala.- Drago mi je što je Branko Ružić efikasno reagovao, zaštitio me i neutralisao njene napade - rekla je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading