(FOTO) Ako je i od Noga, mnogo je! Poslanik Dveri preti sudijama

Autor: Republika

Vesti

16.02.2019

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek aktuelni poslanik Srpskog pokreta Dveri Srđan Nogo, koji se nedavno "proslavio" nošenjem vešala na opozicionim protestima u Beogradu, otišao je korak dalje pošto je javno zapretio sudijama!

RepublikaFoto: youtube.com/Centar - zvanični kanal
Prešao granicu: Srđan Nogo

Naime, Nogo je na večerašnji protest došao sa velikim panoom na kojem pišu imena i prezimena sudija, koje, prema Nogovom mišljenju, ne sude po zakonu.

Tako su, na Nogovom panou navedene sudije Olivera Đurić, Živko Jevđenijević, Zoran Bursać, Goran Ramić, Dušanka Đorđević, Anja Zrelec i Slađana Marković.

Uz to, uz ovako eksplicitan spisak sa sve funkcijama koji nije ništa drugo nego najočiglednija pretnjal, Nogo je napisao:

- Nepravda i kriminal, oni koji krše zakon imaju ime i prezime. Trebamo svakog poimence da imenujemo. Protiv kriminala i nepravde uvek.

Ostaje da se vidi kako će na ove pretnje reagovati javnost u Srbiji, ali i kako će reagovati Boško Obradović, lider Dveri kome će Nogo biti protiv kandidat na narednim unutarstranačkim izborima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading