Vođu protesta savetuje srbomrzac Vilijam Voker: Sandulović na Kabinetu sa saveznikom Šiptara

Autor: G. M.

Vesti

19.02.2019

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Republikanske stranke i jedna od perjanica srpske opozicije Nikola Sandulović pohvalio se fotografijom na Fejsbuku u društvu Vilijama Vokera, čoveka koji ne krije da sve Srbe smatra zločincima.

RepublikaFoto: youtube.com/albinfoch
Vilijam Voker

Vremešni američki diplomata i nekadašnji šef verifikacione misije OEBS na Kosovu čiji je tendenciozni izveštaj o navodnom masakru u Račku započeo NATO agresiju na SRJ razbaškario se na kanabetu tik do Sandulovića, koji nije propustio priliku da ovekoveči ovaj momenat i pohvali se da je sa Vokerom analizirao situaciju u Srbiji.

- Jučerašnji sastanak sa gospodinom Vilijamom Vokerom je bio dug i veoma otvoren. Razgovarao sam s njim o trenutnoj, ozbiljnoj situaciji u Srbiji i njenim mogućim posledicama na ceo Balkan - napisao je šef Republikanske stranke.

Sanduloviću, koji je vođa protesta i koji napada vlast na svakom koraku, prijalo je što se nalazi u društvu čoveka koji je za račun Šiptara hteo da obeleži ceo srpski narod kao zločinački, a Kosovo već 20 godina vidi kao nezavisnu državu.

Fejsbuk profil šefa srpskih republikanaca munjevito je bio zasut komentarima neverice da je do ovog susreta uopšte došlo, a na izrazito negativne komentare Sandulović je pratiocima obznanio da je Voker promenio mišljenje o Srbima kad je njega upoznao.

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović preporučio je Sandulovića da u novoj vladi zameni Ivicu Dačića.

- Drago mi je da je gospodin Sandulović, kao vrsni školovan diplomata od karijere, uspeo u svojoj misiji da ubedi Vokera da je jako ružno šta je uradio Srbima u selu Račak i što im je smestio bombardovanje, pa mu ovom prilikom čestitam na izuzetnom diplomatskom umeću i predlažem ga za novog ministra spoljnih poslova - kaže Đukanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
vuja

19.02.2019 07:28

Sramotno ponasanje predstavnika opozicije. Zarad vlasti spremni su da se udruze sa najvecim neprijatlejima naseg naroda.

Nikoletka

19.02.2019 07:29

Samo oni koji ne zele dobro svojoj zemlji mogu da traze prijatelje u redovima onih koji mrze nasu naciju.

nikola

19.02.2019 07:37

Zajednički im je cilj da unište Srbiju, ali narod nije slep neće im poći za rukom.

Tomislav

19.02.2019 07:58

Ovi protesti su okupili sve srpske neprijatelje.