Vučić o napadima zbog fotografije sa bolesnim dečakom: Nisam mogao da ga odbijem, svakako bi me osudili!

Autor: Republika

Vesti

21.02.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon posete predsednika Srbije, Aleksandra Vučića Institutu za majku i dete, politički protivnici počeli su da plasiraju po društvenim mrežama osude zbog tog postupka. Vučić je objasnio da nije mogao da ne usliši molbu njegove majke da se fotografiše sa njim.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Prva
Aleksandar Vučić

- Posebnu pažnju posvetili smo tome kako će da izgledaju naše bolnice i domovi zdravlja. Bio sam presrećan što sam mogao da saopštim kako možemo da pomognemo.  Dočekan sam na vrlo pristojan način od lekarskog tima. Dogovorili smo 20 miliona evra za kompletno renoviranje objekta - rekao je Aleksandar Vučić.

- Poštovao sam sve što su mi rekli, obukao sam mantil, nazuvice, stavio masku. Nisam ušao ni u jednu sobu, mahao sam toj deci. To je toliko potresno da ste od kamena morali biste da zaplačete. Te majke su 24 sata sa decom.  Gledao sam te heroje, mahao im, oni su bili veseli. Deca su bila nasmejana, posebno su lekari bili srećni zbog najavljenih radova. Upoznao sam majku i dete iz Bjelog polja, majke iz Indonezije, iz Albanije, Makedoniije, Bosne i Hercegovine, one dovode svoju decu kod nas da se leče jer imamo vrhunske stručnjake - naglasio je predsednik Srbije.

Upitan da prokomentariše osudu što se slikao sa bolesnim dečakom, kratko je objasnio zašto nije to mogao da odbije.

- U tom trenutku prolazim pored sobe i mahnem mu, pokažem mu kako ima mišiće jer znam da dečaci to vole i u tom trenutku izlazi njegova majka i kaže "predsedniče, je l mogu da vas zamolim, hoće dete da se slika". Zamislite šta bi mi rekli da sam rekao da neću da se slikam! Rekli bi da sam monstrum - objasnio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Gospodja Ministarka

21.02.2019 08:39

Mnogo sam plakala kada sam gledala prilog, i sama sam majka, ova deca su sa njima najveci heroji. Predsednik im zdusno pomaze da dobiju zivotnu bitku!

aca

21.02.2019 08:40

Zlobnici nit se teraju niti se vode, njima se ne može udovoljiti, a Vi ste učinili dobro delo i izazvali osmeh na dečijem licu!

Gospodja Ministarka

21.02.2019 08:40

Predsednikov zagrljaj je cist roditeljski impuls!

Marija

21.02.2019 08:43

Predsednik je postupio kao covek, koji ima srce i emocije. Oni koji ga osudjuju samo traze neki razlog a znaju i sami da bi postupili isto tako ukoliko su ljudi