Mešanje karata: Naprednjaci odlučni da počiste nelojalne partnere!

Autor:

Vesti

22.02.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karići i njihov Pokret snaga Srbije lete iz vlasti sa svih nivoa, republičkog i lokalnog, a zbog iskakanja od politike predsednika Aleksandra Vučića raspravljaće se i o sudbini ministra za inovacije i lidera Srpske narodne partije Nenada Popovića, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić neće tolerisati zabijanje noža u leđa partnera koji se prave mrtvi kad opozicija brutalno napada predstavnike vladajuće koalicije, ali su vrlo aktivni kada sa tim istim ljudima šuruju iza kulisa, a upravo su to Karići uradili.

Pročitajte još zbog čega je sekretar AMSS ubio predsednika sa pet metaka u glavu?

Ekskluzivna ispovest Šabanovog vanbračnog sina! Otkrio šta mu je sve oprostio i u kakvim je odnosima bio sa Šaulićevom porodicom

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznajte u vikend izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 23. februar

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djordje K

22.02.2019 21:00

Ostavite vi i Karića i Popovića, potpuno su nebitni. Okrenite se sebi - prepuni ste trojanaca iz G17 i LDP i to na svim nivoima. Ovi iz G17 preko lista SNS dolaze ne samo do posla nego i do visokih pozicija u državnom aparatu.

nebitan

22.02.2019 22:13

Sa neistomisljenicima se razgovara, traze kompromisi a ne izbacivanje. Tom logikom u Srbiji treba potpuno ugasiti politicke stranke i politiku i odabrati ekonomiste, naucnike i strucnjake da vode drzavu i narod.