Lepo društvo je odabrao: Trifunović uživa sa Dejanom Živković, ženom vođe ozloglašenog klana

Autor: Republika

Vesti

23.02.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider PSG se hvalio druženjem s Dejanom Živković, nevenčanom ženom Jovana Vukotića, navodnog vođe ozloglašenog krimi-klana.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ne skriva da se druži sa ljudima koji su povezani s licima iz kriminalnog miljea!

Naime, on je prethodne dane proveo u društvu s Dejanom Živković, nevenčanom ženom Jovana Vukotića, navodnog vođe ozloglašenog „škaljarskog klana“ koji se trenutno nalazi u zatvoru, a ona ga redovno posećuje. Svoje druženje nisu skrivali, nego su ga i ovekovečili video-snimkom koji su i jedno i drugo postavili na Instagram.

RepublikaFoto: Promo foto
Dejana Živković

Druženje uz klavir

Trifunović, koji je glavni zagovornik protesta koalicije Dragana Đilasa, i žena ozloglašenog kriminalca jedno od druženja su upotpunili muzikom, pa se glumac latio klavira. Sve to je Dejana fotografisala, a zatim, uz aplauz i komentar „Moj talentovani prijatelj“, postavila na Instagram. Posle samo sat vremena Trifunović je tu fotografiju podelio na svom profilu.

Foto: Printskrin/instagram

Podsetimo, Trifunović se i ranije družio s kontroverznim ličnostima, kao što je Milorad Ulemek Legija, koji je osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Svojevremeno je lider LDP Čedomir Jovanović potvrdio da su Trifunović i Legija bili ortaci, a o toj vezi je nedavno govorila i dramska spisateljica Biljana Srbljanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Ana

23.02.2019 15:30

Sergeju izgleda odgovara druzenje sa kriminalcima.

Miki

23.02.2019 15:38

Svako bira drustvo sebi slicno. Slicno se slicnom raduje.

Maja

23.02.2019 15:40

Hoce i on u klan

Mija

23.02.2019 15:43

Slican se Slicnom Raduje.Bolje drustvo nije mogao da izabere.