Vučić: Ni ne razgovaramo, mape izmislili oni koji bi da iscepaju Srbiju na 17 delova

Autor: Tanjug

Vesti

24.02.2019

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas špekulacije nemačkih i prištinskih medija o nekakvim, navodno usaglašenim planovima, za rešenje kosovskog pitanja, pa i onih o kojima su pisali nemački, ali i mediji u Prištini.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Nema nikakvih mapa, nema ničega, jer ni ne razgovaramo. Kakvih 17 tačaka, nema nijedna tačka - rekao je Vučić.

- Što je babi milo, to joj se i snilo - odgovorio je predsednik Srbije novinarima na pitanje o navodnom planu koji sadrži 17 tačaka i tiče se promene granica.

Oni koji to tvrde, dodao je, žele da iscepaju Srbiju na 17 delova

- Ne mogu svaki dan da odgovaram na njihove izjave i tvrdnje. To mi uzima mnogo energije. Ne razgovaramo sa njima, jer su uveli takse. Nema nikakvih mapa, nema ničega, jer ni ne razgovaramo. Kakvih 17 tačaka, nema nijedna tačka - poručio je on.


- Mora da su to pisali Hašim Tači i Ramuš Haradinaj šta im je palo napamet. Neka škola bila - konstatovao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Davor

24.02.2019 14:02

Priština nas je dovela u nezavidnu situaciju, sad će naš predsednik morati da donosi teške odluke i racionalnom politikom, mirno i razumno omogući nastavak dijaloga.

Luka

24.02.2019 14:07

Rešenja za pitanje KiM nema bez dogovora sa Srbijom, ne možemo da prihvatimo jednostranu proglašenu nezavisnos. Srbija neće prihvatati nikakva poniženja po pitanju KiM i ponižavajuće predloge za rešenja

Igy

24.02.2019 14:13

Plan Djilasa uz diktiranje Haradinaja.

caca

24.02.2019 14:46

Pristina nas je dovela u ovako nezavidnu situaciju,a sad se nas predsednik morati da donosi teske odluke i racionalno-odgovornom politikom,mirno i razumno da omoguci nastavak dijaloga!!!!