Jeremićev čovek, radikalni islamista Muhamed Čengić sprema haos u Beogradu: Otvoreno zapretio Vladimiru Đukanoviću

Autor: Republika

Vesti

24.02.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalica Vuka Jeremića, radikalni islamista Muhamed Čengić, koji je slavljenički najavio da će Jeremić postati vlast u Srbiji 2020-te godine i koji se hvali poznanstvom sa Jeremićem, danas je učinio nešto izuzetno opasno!

RepublikaFoto: Printskrin
Muhamed Čengić

Jeremićev pristalica radikalni islamista Muhamed Čengić uputio je otvorene pretnje funkcioneru SNS Vladimiru Đukanoviću, pri tom ga vređajući po instrukciji koju je dobio od svog prijatelja Vuka Jeremića, nazivajući ga Đuka Bizon, kako Jeremić i njegove pristalice već duže vreme vređaju gospodina Đukanovića!

Foto: Printskrin

Jeremićev pristalica radikalni islamista Muhamed Čengić najavio je da uskoro dolazi u Beograd sa svojom braćom, verovatno imajući u vidu Islamsku braću i poručio Vladimiru Đukanoviću da se pripremi.

Poznato je šta ovakve poruke znače i jasno je da je ovo otvoreni poziv na linč jednog Srbina, roditelja, čoveka koji se i u parlamentu i van njega uvek borio za interese Srbije, srpskog naroda...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Maja

24.02.2019 16:16

Stop pretnjama i nasilju!!!!

Kristina

24.02.2019 16:18

Dokle ce dolaziti unistitelji a mi cutali da rade sta im je volja?

Vanja

24.02.2019 16:27

Ništa čudno, s kim si, takav si.

nikola

24.02.2019 16:30

Psi koji laju nikada nisu ujedali.