Vučić čestitao Erdoganu rođendan: Biće mi čast da vas ponovo ugostim u Srbiji

Autor: Republika

Vesti

26.02.2019

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu uz najbolje želje za rođendan i izraze posebnog uvažavanja.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

- Želim ovom prilikom da izrazim svoje veliko poštovanje za Vaš požrtvovan rad, koji uvažavaju ne samo građani Vaše zemlje, već i mnogi izvan njenih granica. Pridajem veliki značaj razvoju srpsko-turskih odnosa i zadovoljstvo mi je što su oni u stalnom usponu, uz sve intenzivniji politički dijalog i sve obimniju ekonomsku saradnju. Srbija će, kao iskren prijatelj i pouzdan partner Turske, dati pun doprinos radu Visokog saveta za saradnju, čiju ćemo drugu sednicu održati prilikom Vaše sledeće zvanične posete - poručio je presednik Srbije u čestitki Erdoganu.

Navodeći da se nada i da će mu biti velika čast da Erdogana ponovo ugosti u Srbiji, Vučić je dodao da će tada zajedno obeležili i značajan jubilej - 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa dveju zemalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Nina

26.02.2019 12:37

Predsednik je pokazao koliko ceni Erdogana.

vasa

26.02.2019 12:49

Srbiji ce biti velika casta da ugosti Turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

milan

26.02.2019 13:01

Srecan rodjendan Erdoganu, sve najlepse.

Gospodja Ministarka

26.02.2019 13:09

Al smo kulturni, nek bar sad saradjujemo kad nismo bili u ljubavi jedno 500 godina!Srecan rodjendan predsedniku Turske, i nadamo se dugoj i plodnoj saradnji!